Heidelberg smallHieronder verstaan we het drukwerk voor de grotere oplages maar kan heel goed ingezet worden voor een oplage vanaf 100/150 exemplaren (afhankelijk van het soort product). Kwalitatief is dit de beste productie techniek om uw drukwerk te vervaardigen. Posters, flyers, folders, brochures, mappen, ringbanden, boeken, mailings en huisstijl drukwerk zijn enkele voorbeelden van producten die vaak op deze manier geproduceerd worden.

HPIndigo3500 smallEr wordt tegenwoordig steeds meer gekozen voor digitaal drukwerk. Het is zeer geschikt voor lage oplage en de kosten voor de productie liggen aanzienlijk lager dan het offset drukwerk. Het kan voor diverse doeleinden ingezet worden. Folders, brochures, leaflets, ansichtkaarten, flyers, visitekaartjes, briefpapier en etiketten zijn enkele producten die zeer geschikt zijn voor het digitale drukproces.

hp-designjetDigitaal printen is voor diverse producten inzetbaar en kan al vanaf een oplage van 1 ex. Het wordt o.a. ingezet voor het maken van posters, abri's, billboards, stickers en foamborden maar ook voor producten als roll-up banners, beachvlaggen, beurswanden en ander promotiemateriaal.

monitor-flowers smallSteeds vaker worden wij gevraagd of wij niet ook het ontwerp voor het desbetreffende product kunnen doen. Men vind het fijn om één aanspreekpunt te hebben en op één plek hun product te bestellen. Uiteraard kunnen wij aan deze vraag voldoen en verzorgen wij graag het ontwerp en/of opmaak voor uw product.

webdesignVia onze collega onderneming i-Impressions kunnen wij u, naast uw drukwerk, ook het ontwerpen en bouwen van een website aanbieden. Hiermee proberen wij een totaal aanbod te creëren en het u makkelijk te maken door een diversiteit aan producten aan te bieden. Kijk voor meer informatie over i-Impressions op www.i-impressions.nl.